Milovníci kávy a mandlí, je tu příchuť Tiramisu. Musíme, říct, že tahle patří k našim velmi oblíbeným a tak jsme z ní o víkendu vykouzlili neskutečnou dobrůtku!
Podávalo se Tiramisu do skleniček s domácími piškoty z Passion Bar !
To musíte vyzkoušet♥
50 g Marcipánového těsta ohřejeme, aby změklo a dobře se nám s ním pracovalo. Rozmixujeme ho se dvěma žloutky do hladka. Nakonec vmícháme dva vyšlehané bílky a vrchovatou lžíci kokosové mouky. Pečeme na 100 stupňů půl hodiny! Piškoty namáčíme do studené silné kávy. Vrstvíme do skleniček a prokládáme vyšlehanou riccottou s tvarohem následně zasypeme neslazeným kakaem!
Jako svačina, či pohoštění pro návštěvu ideální! ♥
Autor receptu: Barča ♥ Instagram : baru_svobb