SNICKERDOODLE CHEESECAKE

Při pondělku to chce nový recept a to na tenhle zákusek ideální ke kávičce ♥

Recept :
Korpus: 
130g celozrnných sušenek
40g ghí
20g javorového sirupu

Náplň: 
400g tofu natural
30g snickerdoodle proteinu
1 vejce
100ml mléka
100g bílého jogurtu
40g arašídového másla
Skořice
Mletá bourbon vanilka

Poleva: 
50g snickerdoodle těsta + 100ml horké vody 
Sušenky rozdrtíme, smícháme s roztopeným máslem a sirupem. Natlačíme do formy a dáme na 15 minut do trouby na 180 stupňů. Na náplň vše rozmixujeme, nalijeme na předpečený korpus a vložíme zpět na dalších 30 minut péct. Následně rozmixujeme snickerdoodle těsto s vodou a 10 minut před dopečením s ní cheesecake polijeme a necháme dopéct! Vychladlý podáváme jak jinak než s kávou ! 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *