MALINOVO MARCIPÁNOVÝ CHEESECAKE

Svěží, jemný a lehoučký cheesecake ♥ Rozplývá se na jazyku a spojení marcipánu a malin chutná úchvatně.

Těsto : Marcipánové těsto Passion Bar, trochu bilků

Náplň : 2 vejce a zbytek bilku, 2x protein Malinový cheesecake, Malinovy puding, 2 hrsti rozmražených malin (i s tou vodou, kterou pustí,  ta koláč krásně zbarví) , 4 tvarohy, 1 bilý jogurt, trochu mandlového mléka

Přeliv : Malinova marmeláda, želatina v plátcich 

Postup :  Testo povolime v mikrovlnce, pak ho vmackame na dno formy vylozene pecicim papirem, potreme bilkem a peceme cca 5 minut na 180°C. Na to pak nalijeme napln (vyslehame spolu vsechny vypsane ingredience v kolonce „napln“ a zbytek toho bilku, kterym jsme potirali testo, zadne plytvani ). Peceme cca 30 az 40 minut a v polovine peceni stahneme teplotu na 150. V troube mam jako vzdy dole nadobu s vodou, aby kolac nebyl suchy. Hotovy je, kdyz se prostredek jeste trochu trese. Nechame jej v otevrene troube vychladnout. Preliv pak udelame ze 2 platku namocene zelatiny, pul sklenicky marmelady a trochy vody. Do kastrulku dame marmosku, prilejeme vodu a privedeme k varu. Pak vypneme sporak a pridame 2 platky vyzdimane zelatiny. Ta se ale NESMI varit, jenom se rozpustit, jinak vam preliv neztuhne! Nalijeme na kolac a nechame pres noc odpocinout v lednici. Rano mame hotovo ❤️ v tomto mnozstvi je to skutecne velky kolac, alespon 10 kousku ♥

Dobrou chuť 🙂

Autor receptu : Denča ♥ Instagram : denny.zapletalova

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *