LOTUS CHEESECAKE

Dnes máme pro Vás recept na naprosto boží LOTUS CHEESECAKE ❤ Není pečený, takže stačí jen pár ingrediencí, mixér, plotna a lednice 👏
Korpus je jak jinak než z Passion Bar❤ a to těstíčka Slaný karamel, který se k caku neskutečně hodil! 😍 nebudeme to zdržovat a jdeme na recept. 

Korpus : 300g Těsta Slaný karamel + 100ml horké vody

Pudinková náplň : 1 balení karamelového pudinkového prášku, 200ml vody, 200ml mléka, 30g kokosového cukru, 3 sušenky Lotus, 100g tvarohu, 25g ztužovače za studena + 50ml vody

Karamel : 200g datlí, 30g arašídového másla, 50ml mléka, voda, 25g ztužovače za studena + 50ml vody

Na dno formy si dáme pečící papír. Těsto zalijeme horkou vodou a jakmile změkne tak ho rozmixujeme. Dáme na dno formy a necháme zatuhnout. Do hrnce si dáme vodu, mléko, cukr, pudink.prášek a uvaříme hustý pudink. Přidáme tvaroh a necháme zchládnout. Přidáme nadrobené sušenky. Poté smícháme ztužovač s vodou a 1 minutu mícháme. Přidáme k pudinku a nalijeme na korpus ➡ dáme na hodinu do lednice. Datle zalijeme horkou vodou aby změkly. Vodu slijeme stranou ( budeme ji potřebovat ), přidáme k nim mléko, máslo a rozmixujeme dohladka. Postupně přidáváme vodu, kterou jsme si dali bokem a vytvoříme vlastní konzistenci ( já měla středně hustou ). K směsi přidáme opět připravený ztužovač a nalijeme na pudink. Zasypeme nadrobenýma sušenkama a necháme přes noc ztuhnout! ❤ 

Autor receptu : Týna♥ Instagram : zdrave_stynou

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *