KOKO MANGO BREAD

Do takového počasí, si to žádá upéct nějakou mňamku, která je svěží, jemná a rozplyvající se v ústech.
Proto pro Vás máme  další dobrotu a to PLNĚNÝ CHLEBÍČEK z cizrny a Koko Mango @passionbarcz ❤️ 
Je jemňoučký, nadýchaný a naprosto osvěží!

Budete potřebovat : 200g Koko mango Passion Bar, 150g uvařené cizrny, 2 vejce, 30g mandlového másla s bílou čokoládou, 1 banán, 100ml vody, 50g ovesné mouk, 30g pohankove mouky, sladidlo, kypřící prášek

Náplň : 100ml vody+100ml mléka, 20g Malinového pudink. prášku, 20g erythritolu

Těsto dáme na 15 vteřin do mikrovlnky. Přidáme cizrnu, vejce, vodu, máslo, banán a rozmixujeme dohladka. Přidáme zbytek ingrediencí a důkladně rozmícháme.
Na náplň připravíme pudink dle návodu.
Polovinu těsta naneseme do chlebickove formy vystlane pečícím papírem a na něj naneseme pudink. Vše zakryjeme zbývajícím těstem a pečeme na 180 stupňů 30 minut. Krajime až zcela vychladne! ❤️
Dobrou chuť

Autor receptu : Týna♥ Instagram : zdrave_stynou

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *