Péct s těstama Passion Bar je radost a lze z něj vytvořit i takový slavnostní koláč! ♥ K odpolední kávě jak stvořený!
Na základ budete potřebovat
1 snickerdoodle těsto
Máslo
3 hrušky
Skořici
Náplň
1 tvaroh+ trochu mléka na zředění
3/4 odměrky snickerdoodle proteinu
Půl vanilkového pudingu
2 vejce
Všechny ingredience na náplň vyšleháme do hladkého krému
Základ na korpus
Postup: vymažeme formu máslem a do ni vytlačíme těsto
Na to poklademe oloupané, rozpůlené a jadřinců zbavené hrušky (hrušky rozkrájíme, aby se koláč pak lépe jedl a změkly). Hrušky posypeme skořicí a pečeme cca 10 minut na 180. Poté na koláč opatrně nalijeme připravenou náplň a pečeme zhruba 25 minut. Po 10 minutách stáhneme troubu tak na 150 stupňů. Až bude koláč hotový, necháme ho dojít v otevřené troubě. Nevyndavejte ven, teplotní šok by ho zkrabatil!! Vychladlý koláč dáme na noc do lednice a necháme ztuhnout ! Dobrou chuť ♥
Autor : Denča ♥ Instagram : denny.zapletalova