BROSKVOVÝ CHEESECAKE

Šťavnatý, lehoučký a kyselkavý cheesecake, který Vám zpříjemní odpolední kávu a podpoří krásné slunečné počasí. 

Spojení pistácií, malin a broskví vykouzlí skvělý chuťový zážitek ♥

Korpus : 400g Pistácie Malina Passion Bar, 30g ovesných vloček, voda na doředění cca 50ml

Náplň : 5 broskví, 20g erythritolu, 500g polotučného tvarohu, 1 vejce, 50g medu, skořice, 30g mletých mandlí, 100ml mléka

Broskve si zakrájíme na malé kostičky, dáme do hrnce, posypeme erythritolem a zahříváme dokud nezměknou. Troubu předehřejeme na 160 stupnů. Těsto Passion Bar si dáme nachvíli do mikrovlnky by změklo. Poté přidáme vodu a vločky a vytvoříme těsto, které vtlačíme do dortové formy a dáme do trouby na cca 15 minut. Tvaroh smícháme s vejcem, mlékem, medem, mandlemi a skořicí. Na předpečený korpus naneseme broskve i se šťávou, kterou pustily a na broskve nalijeme tvarohovou náplň. Pečeme na 180 stupnů 45-55 minut. Po upečení necháme vychladnout a dáme ztuhnout do lednice. ♥ Dobrou chuť

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *