BISKUPSKÝ CHLEBÍČEK

Zdravé pečení není nikdy nuda! A pokud pečete z Passion Bar tak už vůbec ne! ♥ Vysoce bílkovinný chlebíček z Nugátového těsta se perfektně hodí jako snídaně či svačinka!

Budeme potřebovat : 

7 bílků (210g tekutých), 100g Nugátového těsta Passion Bar, 70g rýžové mouky, 30g čokoládového proteinu, sladidlo, (xylitol, kokosový cukr,..), 20g kvalitní hořké čokolády, 20g nasekaných ořechů (my zvolili lískové oříšky), 4 datle 

Těsto si zalijeme horkou vodou a rozmixujeme na tekutou hmotu ( konzistence jak roztopené máslo). Z bílků a sladidla si vyšleháme tuhý sníh. Opatrně přimícháme tekuté těsto a poté i mouku smíchanou s proteinem. Nakonec přimícháme nasekanou čokoládu, ořechy a datle. Nalijeme do chlebíčkové formy a pečeme na 180* cca 30 minut. ♥

Dobrou chuť

Autor receptu : Týna♥ Instagram : zdrave_stynou

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *